Disclaimer

jadb.nl is onderdeel van de gemeente ‘s-Hertogenbosch (www.s-hertogenbosch.nl). We doen er alles aan om deze website actueel en juist te houden. Aan de informatie op deze website kunt u geen rechten ontlenen.

Komt u iets tegen dat fout is of verouderd? Of hebt u ideeën? Stuur dan een mail naar jadb@s-hertogenbosch.nl

Binnen 3 werkdagen behandelen wij uw melding.

De gemeente ’s-Hertogenbosch en jadb.nl nemen uitgebreide maatregelen om zijn computersystemen goed te beveiligen. Toch kunnen ook onze systemen (een) zwakke plek(ken) hebben. Wanneer u een zwakke plek in één van onze systemen ontdekt, vernemen wij dit graag van u via informatieveiligheid@s-hertogenbosch.nl. 

De gemeente ’s-Hertogenbosch handelt uw melding dan af volgens de afspraken die gemaakt zijn in het Responsible Disclosure.

 

Websites en/of bronnen van derden

Via onze website bieden we toegang tot websites en/of informatiebronnen van derden. De gemeente ‘s-Hertogenbosch en Jadb.nl zijn niet aansprakelijk voor de inhoud en het gebruik van de informatie op websites van derden.

Auteursrecht

Jongeren ambassadeurs ‘s-Hertogenbosch (De gemeente ‘s-Hertogenbosch) bezit auteursrecht op alle informatie die via de website opgevraagd kan worden. Dit geldt ook voor onze beeldmerken, logo’s en beeldmateriaal. Het is niet toegestaan om deze informatie zonder schriftelijke toestemming vooraf vanuit commercieel oogpunt te verspreiden of kopiëren. 

 

Contact

Heeft u vragen over deze disclaimer of over andere onderwerpen? 

Neem dan contact met ons op via Jongerenambassadeur@s-hertogenbosch.nl